‘A History of Everything’ verdient zijn uitzonderlijke titel… Het is een ontroerende herinnering aan het wonder, bij gebrek aan een beter woord, dat we hier überhaupt zijn. Een geweldig, krachtig, inspirerend werk.

Time Out Sydney – Darryn King ****

Het is niet alleen een kritiek op het selectieve menselijke geheugen maar ook op hoe de media selectief het nieuws (de geschiedenis van de toekomst) creëren en zo ons wereldbeeld bepalen.

Cobra.be – Liv Laveyne ****

Met eenvoudige theatrale middelen en veel spitsvondigheid geeft Devriendt niet alleen een intrigerend overzicht van de geschiedenis, maar laat hij ons ook voelen hoe nietig en tegelijkertijd waardevol elk gegeven en dus ook elk leven is.

Theaterkrant.nl – Moos van den Broek ****

Terwijl de planeten door de duisternis dobberen in een bevreemdend mooie lichtshow, om daarna opgeslokt te worden in een duizelingwekkende uitbarsting van anti-creatie, is het moeilijk om onberoerd te blijven. En om je niet te verbazen over hoe ongelofelijk het wel niet is dat we bestaan.

Exeunt Magazine – Belinda Dillon ****

Hoewel het stuk onze collectieve geschiedenis verkent, is het verre van een gewone geschiedenisles. Zelfs de meest vakkundige toeschouwer zal verwonderd zijn over de spitsvondigheid waarmee het verhaal van de aarde verteld wordt. (…) ‘A History of Everything’ is ook gekruid met inzichtelijke en vaak grappige monologen die de oorsprong van kolonisatie, landbouw en religie verkennen. Het is een nederig makend portret van hoe de moderne mens ontstaan is en een speelse uiteenzetting van de realiteit van onze onbeduidendheid.

New Scientist – Wendy Zukerman

Een knisperend ensemble van zeven vlijmscherpe performers en een ploeg van tovenaars met licht en geluid…

Herald – Bill Stone